VAR EN JULHJÄLTE, VAKTA JULGRYTAN! ANMÄL DIG REDAN NU.

Julgtyrorna på gatorna 15–23.12.2023

Frälsningsarméns Julgryta är för många det mest traditionella sättet att hjälpa. Insamlingen skulle inte lyckas utan frivilliga julgrytsvakter. Ett skift vid grytan varar vanligtvis från en till tre timmar, men du kan också vakta grytan en längre tid, för stämningen där är god och varm. Människor hälsar och önskar god jul. Alla förenas av viljan att hjälpa de mindre bemedlande i hemlandet.

Anmäl dig här

Låt oss göra gott tillsammans – så här går det till!

Julgrytorna är på gatorna och i shoppingcenter beroende på stället. Julgryteställen finns i huvudstadsregionen, men också t.ex. i Åbo, Tammerfors och Jyväskylä.

Varje gryta vaktas av 1-3 personer. Anmäl dig ensam, med din vän eller som företag. Efter anmälan kommer Frälsningsarméns grytansvariga att kontakta den anmälda personen för att komma överens om det praktiska. Om ni är fler än en person, räcker det med en persons kontaktinformation.

Ett lätt sätt för företag att förverkliga samhällsansvar

Grytvaktstalkot är ett bra sätt för ett arbetslag att göra gott tillsammans. Ni kan t.ex. dela er i grupper på tre personer och vakta en eller flera grytor på hemorten. Ni kan t.o.m. ”adoptera” en gryta helt till er själva. Vilket utmärkt sätt att förverkliga UUA-verksamhet eller posta inlägg på företagets egna sociala mediekanaler.

 

 

 

 

Anmäl dig med nedanstående formulär, ifall du vill bli en julgrytsvakt.

Obs! Det är inte bindande att fylla i blanketten.

Vi tar separat kontakt med dig för att komma överens om fortsättningen.

 

 

 

Valitse paikkakunnat ja alueet, joissa voit olla joulupatavahtina


Joulupadat sijaitsevat vilkkailla paikoilla pääkaduilla tai kauppakeskuksissa. Jos sinulla on toiveita päivistä tai kellonajoista, voit jättää viestiä alla olevaan kommenttikenttään.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme voimassa olevia tietosuojasäädöksiä. Tietosuojalausuntomme löytyy sivulta pelastusarmeija.fi/tietosuoja